Cem Yılmaz’ın merakla beklenen yeni filmi ArifV216’nın teaser’ı yayınlandı. Çekimlerine haziran ayında başlanacak olan filmin ilk görüntüleri, yapımın iddiasını şimdiden ortaya koydu.

Cem Yılmaz ve Ozan Güven’in başrolü paylaştığı ArifV216’nın teaser’ı ilk kez yayınlandı. Bir süredir senaryo çalışmaları devam eden filmden ilk görüntüler, Cem Yılmaz hayranlarını meraklandırdı.

G.O.R.A. ve A.R.O.G filmleriyle Türk komedi tarihinin unutulmayan, efsane karakteri Arif ile Robot 216’nın maceralarından oluşan filmin oyuncu kadrosu da açıklandı. Güçlü bir oyuncu kadrosu bulunan filmde; Cem Yılmaz ve Ozan Güven’in yanı sıra Seda Bakan, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Farah Zeynep Abdullah, Özkan Uğur, Ediz Hun, Kerem Alışık, Mert Fırat ve Can Yılmaz rol alıyor.

ÇEKİMLER HAZİRAN AYINDA BAŞLIYOR

 Cem Yılmaz’ın senaryosunu yazıp, başrolde oynadığı 8. filmi olan Arif V 216’nın yönetmenliğini G.O.R.A filminde de yardımcı yönetmen olan Kıvanç Baruönü üstlenecek. CMYLMZ Fikir Sanat ve Muzaffer Yıldırım/NULOOK yapımcılığında hayata geçecek film, Ocak 2018 tarihinde vizyona girecek. Haziran ayında çekimlerine başlanacak olan filmin müziklerini ise İskender Paydaş yapacak.